Снимка БулфотоНов скандал пламна избухна между Мая Манолова и Бойко Борисов.

...
Снимка БулфотоНов скандал пламна избухна между Мая Манолова и Бойко Борисов.
Коментари Харесай

Мая Манолова осъди Бойко Борисов за 10 000 лева за клевета

Снимка Булфото

Нов скандал пламна избухна между Мая Манолова и Бойко Борисов. Лидерът на “Изправи се! Мутри вън! “ съумя да осъди водача на ГЕРБ Бойко Борисов за сумата от 10 000 лв. за оскърбителен изказвания, отправени против нея в ефира на бТВ. Решението на Софийския областен съд може да се апелира.

Исковата молба на Манолова бе поради изявлението на тогавашния министър председател в утринния блок на bTV два дни преди балотажана кметските избори избори в София. Той съобщи, че Манолова е провела във Волуяк " среща с ромите да прави такива уйдурма ", " подмолно, чакали са я на Волуяк и отишла да се спазарява с кои роми да излязат и да кажат: " ГЕРБ ми заплатиха, Фандъкова ми заплати, с цел да гласуваме за нея ".

" Там Братя Галеви са ѝ помогнали доста през ромските водачи... Направихме по този начин, че да ги търсим с алена бюлетина. Но това не значи, че извън някъде нямат въздействие върху ромските водачи. И няма да ме учуди в случай че и на първия тур са правили сходни магарии ", изясни премиерътв народен ефир.

По време на кметските избори Манолова обвиняваше Фандъкова за потребление на ромския избор, с цел да се задържи на власт. Манолова стартира да го съди поради изказвания, която я опозозряват като “гражданин, политик, почитан юристи претендент кмет на София “.

Тя акцентира, че срещата във Волуяк не е била тайна, а обществена. Неин юрист е някогашният депутатот Национална движение „Симеон Втори" Минчо Спасов.Мая Манолова даде обещание, че в случай че завоюва дефинитивно делото ще подари компенсацията на детска градина във Волуяк, пише mediapool.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР